Πρόσβαση με ΚΤΕΛ

Χρησιμοποιώντας τα υπεραστικά λεωφορεία, μπορείτε να φτάσετε έως και τον Αγ. Πέτρο, το πλησιέστερο χωριό στο χώρο παρατήρησης. Από εκεί, μπορείτε να πάρετε ταξί (15 λεπτά διαδρομή) για το χώρο παρατήρησης κοντά στο καταφύγιο. Πιθανώς να μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με auto-stop και από συμμετέχοντες στην εξόρμηση που θα βρίσκονται στο χωριό για ψώνια ή φαγητό.

Τα λεωφορεία που φτάνουν στον Άγιο Πέτρο είναι του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και έχουν έως εξής:

Δευτέρα-Παρασκευή

Αναχώρηση από Τρίπολη δύο φορές, στις 6:00 και στις 13:15. Τα λεωφορεία φτάνουν μετά από μία περίπου ώρα στο χωριό του Άγιου Πέτρου και στη συνέχεια επιβιβάζουν επιβάτες για Τρίπολη και επιστρέφουν.

Σάββατο

Δεν υπάρχουν δρομολόγια από και προς Άγιο Πέτρο.

Κυριακή

Αναχώρηση από Τρίπολη στις 14:45. Τα λεωφορεία φτάνουν μετά από μία περίπου ώρα στο χωριό του Άγιου Πέτρου και στη συνέχεια επιβιβάζουν επιβάτες για Τρίπολη και επιστρέφουν.

Για να φτάσετε στην Τρίπολη, το ΚΤΕΛ Αρκαδίας έχει δρομολόγια για Αθήνα, Πειραιά, Πάτρα και άλλες μεγάλες πόλεις. Τα λεωφορεία από Αθήνα επιβιβάζουν επιβάτες και στον Ισθμό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας στο 2710-230140 ή στο http://www.ktelarkadias.gr

Παρακαλούμε σχεδιάστε το ταξίδι σας έγκαιρα και κρατήστε θέσεις για να αποφύγετε το ενδεχόμενο γεμάτων λεωφορείων.